Moltes gràcies a l’Olga Armengol, que ens ha dedicat aquest article:

El dia 20 de Novembre és el dia Universal del Nen i volem dedicar aquest article a L’Associació Projecte NANA.

És una entitat privada, sense ànim de lucre, que neix el juny de 2012 de la mà d’un grup de persones, preocupades per la situació que pateixen les mares sense recursos en no poder afrontar les despeses generades pel naixement d’un fill durant els primers mesos de vida.

La finalitat de l’Associació (art.2 dels Estatuts) i de les integrants de la junta (Núria Gelonch, Mercè Serra, Neus Mercadé, Anna Mª Ponsatí i Cecília Canudas) és la de facilitar gratuïtament, a famílies amb pocs recursos, un equip bàsic de roba i productes d’higiene per als tres primers mesos de vida del nadó i per a la mare en el part.

L’àmbit d’actuació de l’Associació Projecte NANA és Catalunya, i especialment Barcelona i rodalies.

Com que moltes persones són conscients de les necessitats existents en aquest àmbit, el Projecte NANA ofereix la possibilitat de poder col·laborar a pal·liar aquests dèficits amb aportacions personals i empresarials.

Per a més informació i col·laboracions:

www.projectenana.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>