Aquí teniu moments de la nostra presentació en societat. Us els portem avui, 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància, sentint als nostres cors els patiments de tants i tants nens al món i volent ser una font d’alegria per als que tenim més propers, els infants que pateixen a casa nostra.

Hi teniu les dones del Projecte Nana transmetent il·lusió al públic assistent amb l’Àlex Masllorens, la Rosaura Serentill i la Laia Serrano, així com unes mostres de donacións d’amics i voluntaris, una d’elles d’avui mateix de l’empresa Limobebé.

A tots, un cop més, GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>